Γλύκας Σκραπ ΕΠΕ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

3ο ΧΛΜ ΘΗΒΑΣ - ΧΑΛΚΙΔΑΣ, 32200 ΘΗΒΑ

Τηλ. 22210 31144

Fax. 22210 32990

E-mail: info@glykas-skrap.gr

Α.Μ. Υπουργείου: 171 (Μη Επικίνδυνα Απόβλητα)

Η εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ ΣΚΡΑΠ Ε.Π.Ε., ιδρύθηκε το 1974 από τον Αριστοτέλη Γλύκα και το 1992 μεταφέρθηκε στην περιοχή της Θήβας και ασχολήθηκε με το χυτήριο και τα χυτοπρεσσαριστά προϊόντα και το εμπόριο μη σιδηρούχων μετάλλων.
Επεκτάθηκε αργότερα από τα τέσσερα αδέλφια Νικόλαο, Ιωακείμ, Ιωάννη και Αλέξανδρο σε αξιοποίηση σιδήρου σκραπ και διαχείριση στερεών αποβλήτων.
Στην Βοιωτία έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις από κτίρια και 13 στρέμματα χρήσης γης με σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπου λειτουργεί χυτήριο - χυτοπιεστήριο - πρεσσοψάλιδο 650 τόννων και στόλο από φορτηγά - αρπάγες - φορτωτές - ηλεκτρονικούς γερανούς - αποφλοίωση καλωδίων - πρέσσες χαρτιού και παραλαβή οχημάτων τέλους κύκλου ζωής.
Οι αδελφοί Γλύκα το 2005 επεκτάθηκαν και στην Εύβοια αγοράζοντας 25 στρέμματα γης, φτιάχνοντας μια από τις μεγαλύτερες μονάδες ανακύκλωσης στην Ελλάδα.
Τα σύγχρονα βιομηχανικά κτίρια - γραφεία και μηχανήματα καθιστούν την εταιρεία ΓΛΥΚΑΣ μοναδική στο είδος της. Διαθέτει το μεγαλύτερο καινούριο πρεσσοψάλιδο 1200 τόννων παραγωγής 50 τόννους σκραπ την ώρα.

Το συγκρότημα αποβλήτων διαχωρίζει 20 τόννους την ώρα στερεών αποβλήτων. Διαθέτει τα μεγαλύτερα μηχανήματα, γερανούς, πρέσσες,κοπτικά,αλεστικά καταστροφής, συσκευασίας. Έχει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα απορρύπανσης αυτοκινήτων. Διαθέτει κάδους απορριμάτων condeiners press condeiners, πρέσσες χαρτιού, πλαστικών και αναλαμβάνει τις πιο δύσκολες αποξηλώσεις καθαρισμού χώρων, διαλύσεις πλοίων, εργοστασίων. Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας δίνει την δυνατότητα στην εταιρεία Γλύκας να έχει τις καλύτερες τιμές στην Στερεά Ελλάδα στο σκραπ στις ενοικιάσεις condeiner και μηχανημάτων.

Η αξιοπιστία της και το κύρος της που έχει επιδείξει στα 17 χρόνια τής λειτουργίας της, την κάνει να είναι η πρώτη στην συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις.