Χουσεΐνογλου Γ. Βαλεντίνη

ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ, ΘΕΣΗ ΒΑΛΤΟΣ

Τηλ. 2310 780139

Fax. 2310 705862

E-mail: p.xouseinogloy@yahoo.gr

Α.Μ. Υπουργείου: 935 (Μη Επικίνδυνα Απόβλητα)

Η εταιρία Π. ΧΟΥΣΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με έδρα την ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της περισυλλογής, εμπορίας και ανακύκλωσης μετάλλων σε scrap από το 1998. Επενδύοντας σε σύγχρονα τεχνολογικά μέσα αλλά και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές!
Σε όλο αυτό το διάστημα, η εταιρία έχει κερδίσει μία σημαντική αναγνώριση στον κλάδο και έχει δημιουργήσει μια άριστη σχέση συνεργασίας με τους πελάτες και συνεργάτες της, καθώς προσφέρει υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια.Ταυτόχρονα, η εταιρία διαθέτει οργανωμένο δίκτυο περισυλλογής σε όλη την Ελλάδα, αγοράζοντας scrap αλουμινίου,Σίδηρο, Χαλκό, Ορείχαλκο, Ανοξείδωτο, Καλώδια, Τσίγκο, Αντιμόνιο, διαφόρων άλλων μετάλλων, πληρώνοντας την αξία του scrap απολύτως τοις μετρητοίς!

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι από το 2014 λειτουργεί το νέο μας υποκατάστημα στο νησί της Κω , το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως στην απόσυρση και οριστική διαγραφή οχημάτων ως μέλος της ΕΔΟΕ.