Συμμετοχή του ΠΣΑΜΑ στην 1η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ανακυκλωτών Μεταλλικών Απορριμμάτων θα συμμετάσχει στην 1η διεθνή έκθεση «Verde.Tec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» η οποία θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας.

Στην νέα αυτή διεθνή έκθεση θα συμμετέχουν εκθέτες, οι εταιρείες των οποίων δραστηριοποιούνται στις εξής κατηγορίες:

  • Αποκατάσταση περιβάλλοντος – Τεχνολογίες αιχμής & Εξοικονόμηση ενέργειας
  • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας
  • Κατασκευές και επισκευές κτηρίων
  • Ανακύκλωση προϊόντων και υλικών
  • «Πράσινη» Βιομηχανία, μηχανήματα, εργαλεία & εξοπλισμός
  • Υπηρεσίες & Τεχνολογίες Διαχείρισης Εφοδιασμού
  • Αυτοκινούμενα οχήματα & μηχανήματα

H «Verde.Tec» τολμά να δείξει ότι η αγορά που καλύπτει τους τομείς που αφορούν σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακύκλωση, διαχείριση βιομηχανικών και αστικών αποβλήτων, εξοικονόμηση ενέργειας, οικολογική δόμηση, εναλλακτικά καύσιμα και αποκατάσταση περιβάλλοντος, εξακολουθεί να αντιστέκεται στην κρίση, να είναι επίκαιρη και έτοιμη να υποβοηθήσει τις μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το “Verde.Tec Forum”. Πρόκειται για ένα τετραήμερο συνεδριακό πανόραμα το οποίο έρχεται να απαντήσει στα καίρια ζητήματα των κλάδων με ένα ευέλικτο πρόγραμμα ομιλιών, διαδραστικές παρουσιάσεις αλλά και τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του International Solid Waste Association (ISWA) κ. Αντώνης Μαυρόπουλος.     Όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς, «σε μια εποχή που η περιβαλλοντική και χρηματοοικονομική κρίση πλήττουν βάναυσα τις κοινωνίες και τις οικονομίες, η Πράσινη Ενέργεια αποτελεί τη μοναδική διέξοδο». Τη σημασία αυτής της διεξόδου φιλοδοξεί να καταδείξει η διεθνής έκθεση “Verde.Tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος”, αφού για την Ελλάδα μια τέτοια διοργάνωση προάγει το ζητούμενο νέο παραγωγικό μοντέλο, ενημερώνοντας στοχευμένα και έγκυρα την αγορά για τις εξελίξεις στην αποκαλούμενη «κυκλική οικονομία».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και το συνεδριακό πρόγραμμα επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα www.verde-tec.gr.